loader

Lasercutting project #3 20 november 2015

In mijn laatste lasercutting ochtend bij studio Beqwaam, had ik een volle agenda: ik wilde zowel met hout als met steen werken. Nadat het logo in hout (zie project # 2) af was, ging ik door met deze leistenen dakpannen afkomstig van de Oude Kerk van Amsterdam. Wanneer je even je fantasie de vrije loop laat, zou je je kunnen afvragen hoe ik in ‘Godsnaam’ aan een dakpan van deze Amsterdamse torenhoge kerk was gekomen? Misschien zag je me al klauterend en hijgende bovenop de kerk aan een touw hangen met de dakpannen in mijn hand? Helaas, de waarheid is minder sensationeel. De dakpannen waren in de verkoop bij de restauratie van de kerk en had ik een half jaar geleden van mijn favoriete buurman Bert gekregen met de woorden: “Ik dacht, hier kan creatieve Caatje wellicht wel wat mee? ” En nu een half jaar later was het moment daar om de dakpannen een Caatje-sausje te geven.

Ik zou een mooi naambord voor Bert maken, die hij bij zijn deur kon ophangen. En aangezien het bijna 5 december was, heb ik Sint even getipt. Scheelt hem ook weer een ritje op het dak.

YDEAS

0

Geef een reactie

Copyright by Ydeas® 2015

Tweede Oosterparkstraat 33
1091 HV Amsterdam

T. 06 - 33901454
E. mail@y-deas.com


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Cache directory not writable. ZenCache needs this directory please: `/home/carina/ydeas/wp-content/cache/zencache/cache/http/y-deas-com`. Set permissions to `755` or higher; `777` might be needed in some cases.' in /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/closures/Ac/ObUtils.php:318 Stack trace: #0 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AdvancedCache->WebSharks\ZenCache\{closure}('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/classes/AbsBaseAp.php(55): call_user_func_array(Object(Closure), Array) #2 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AbsBaseAp->__call('outputBufferCal...', Array) #3 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AdvancedCache->outputBufferCallbackHandler('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/carina/ydeas/wp-includes/functions.php(3549): ob_end_flush() #5 [internal function]: wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/carina/ydeas/wp-includes/plugin.php(525): call_user_func_array('wp_ob_end_flush...', Arr in /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/closures/Ac/ObUtils.php on line 318