loader

Lasercutting project Amsterdamse grachten 21 september 2015

Laser cut project Amsterdamse grachten

Na mijn bezoek aan studio Beqwaam in Baarn voor een kop koffie en een kennismaking, werd ik onverwachts uitgenodigd om 3 maanden gebruik te maken van de Laser cutter. Hoewel ik nog geen flauw idee had wat ik daar allemaal mee kon, voelde ik me gelijk vereerd. Paul (eigenaar van studio Beqwaam) en ik maakten een afspraak voor mijn eerste introductie met het gigantische apparaat. Ik had 2 weken de tijd om inspiratie op te doen voor mijn eerste project. In mijn zoektocht op Pinterest naar lasercutting projects, wist ik niet wat ik zag. Zo ontzettend veel voorwerpen die gemaakt of bewerkt waren met een laser cutter. Je kon zelfs stoffen snijden met de lasercutter. Mijn gedachten sloegen even op hol: “Zou ik dan zelfs mijn eigen outfit met een lasercutter kunnen maken?” Terwijl ik mijn plan verder aan het uitbroeden was over hoe ik de stoffen dan het beste kon bewerken, schoten er al gauw beelden voorbij van in de fik vliegende lappen stof en een gesloopte laser cutter. “Hm, misschien moest ik het bij wat veiligere materialen houden.” Ik besloot voor hout te gaan. Omdat het me leuk leek om ons huis te verrijken met een zelfgemaakte plattegrond van onze eigen stad, werd dit mijn eerste plan voor het werken met de laser cutter. En zie hier het resultaat. Ik ben er super blij mee. En dat al na 1 ochtend les. Niet gedacht dat het zo snel zo gaan.

Nu ik nog een paar maanden te gaan heb, is de kans groot dat jullie binnenkort weer een nieuw project aantreffen. Dus mochten jullie nog wensen of ‘verzoeknummertjes’ hebben, laat het me weten:)

YDEAS

0 # # # # # # # # # # # #

  1. Ceciel • 21 september 2015

    Wat onzettend gaaf zeg en mooi al. Heel knap. Ik ben erg benieuwd wat voor meer moois je zal gaan maken. Beantwoorden


Geef een reactie

Copyright by Ydeas® 2015

Tweede Oosterparkstraat 33
1091 HV Amsterdam

T. 06 - 33901454
E. mail@y-deas.com


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Cache directory not writable. ZenCache needs this directory please: `/home/carina/ydeas/wp-content/cache/zencache/cache/http/y-deas-com`. Set permissions to `755` or higher; `777` might be needed in some cases.' in /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/closures/Ac/ObUtils.php:318 Stack trace: #0 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AdvancedCache->WebSharks\ZenCache\{closure}('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/classes/AbsBaseAp.php(55): call_user_func_array(Object(Closure), Array) #2 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AbsBaseAp->__call('outputBufferCal...', Array) #3 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AdvancedCache->outputBufferCallbackHandler('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/carina/ydeas/wp-includes/functions.php(3549): ob_end_flush() #5 [internal function]: wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/carina/ydeas/wp-includes/plugin.php(525): call_user_func_array('wp_ob_end_flush...', Arr in /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/closures/Ac/ObUtils.php on line 318