loader
TEAMCarina_Ideeenmaker

Carina Ligthart

Carina Ligthart – Ideeënmaker

Als Carina een idee krijgt,  beginnen haar handen te bewegen en haar ogen te stralen. Ze heeft passie voor mens en materiaal: in beiden ziet zij potentie.

Niets is wat het lijkt. Doordat ze verder kijkt dan de eerste indruk, komt ze op nieuwe verrassende ideeën en laat ze objecten en mensen beter tot hun recht komen.

Vanaf de eerste dag dat ik oververmoeid met een burn-out thuiszat, ben ik gaan tekenen. Terwijl de kleinste dingen al te veel waren, gaven het potlood en papier mij innerlijke rust. Langzaam ging ik over op het bewerken van hout, metaal en leerde ik van mijn moeder patronen lezen, breien en naaien. Terwijl mijn omgeving zich verbaasde over de veelzijdigheid van mijn creativiteit, zag ik dit als iets vanzelfsprekends: wat aandacht krijgt, groeit. Het maakte uiteindelijk niet uit waar ik mee werkte, ik kon mijn creativiteit weer de ruimte geven. Het maakte mij een rijker mens.

Nadat ik in samenwerking met Praxis mijn zelfmaak ideeën grootschalig begon te delen, merkte ik dat volgers door mijn video’s werden geïnspireerd. DIY projecten die volgers hadden gemaakt, werden me met trots geshowd. Ik zag in: Delen is vermenigvuldigen. Door mijn DIY projecten te delen, werd mijn omgeving geïnspireerd en ook dichter bij hun creativiteit gebracht. Wat een cadeau.

Hoe mooi zou het zijn als dit cadeau van creativiteit dat ieder van ons in zich draagt, weer de ruimte krijgt en ons als persoon laat groeien. Dat alleen al door een klein beetje aandacht voor hetgeen je handen kunnen maken. Ik daag je graag uit om je eigen cadeau uit te pakken en jezelf erdoor te laten verrassen. En tot die tijd, kun je gewoon onze projecten blijven volgen.

Copyright by Ydeas® 2015

Tweede Oosterparkstraat 33
1091 HV Amsterdam

T. 06 - 33901454
E. mail@y-deas.com


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Cache directory not writable. ZenCache needs this directory please: `/home/carina/ydeas/wp-content/cache/zencache/cache/http/y-deas-com/team`. Set permissions to `755` or higher; `777` might be needed in some cases.' in /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/closures/Ac/ObUtils.php:318 Stack trace: #0 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AdvancedCache->WebSharks\ZenCache\{closure}('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/classes/AbsBaseAp.php(55): call_user_func_array(Object(Closure), Array) #2 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AbsBaseAp->__call('outputBufferCal...', Array) #3 [internal function]: WebSharks\ZenCache\AdvancedCache->outputBufferCallbackHandler('<!DOCTYPE html>...', 9) #4 /home/carina/ydeas/wp-includes/functions.php(3549): ob_end_flush() #5 [internal function]: wp_ob_end_flush_all('') #6 /home/carina/ydeas/wp-includes/plugin.php(525): call_user_func_array('wp_ob_end_flush...' in /home/carina/ydeas/wp-content/plugins/zencache/src/includes/closures/Ac/ObUtils.php on line 318